Tirsdag den 20. oktober kl. 20.00. (bemærk tidspunktet)
Foredrag sammen med Kunstforeningen om,
Det glasklare hjerte – Maleren L.A Ring.

Henrik Wivel , dr.phil., kritiker og forfatter vil fortælle om den kanoniserede maler L.A. Ring.
L.A. Ring, der levede fra 1854 til 1933, er en af dansk malerkunsts mest fascinerende skikkelser. Karismatisk og karakterfuld som menneske og på èn gang krystalklar, suggestiv og gådefuld som kunstner.
Han er en af de fineste skildrere af det danske landskab under alle årstider.
Der vil blive vist prægnante eksempler på Rings malerkunst under foredraget.

Tilmelding er nødvendig, senest 1. oktober til Kjeld Kristensen. mail: kjeldkr24@gmail.com eller tlf. 20581295. Angiv venligst navn,telefon og forening.

Foredraget foregår i Fennebergsalen på Stadsbiblioteket, Lyngby Hovedgade 28.
Gratis adgang for Foreningen NORDENs og Lyngby Kunstforenings medlemmer.

Mandag den 9. november kl. 19.30. (bemærk tidspunktet)
Skumringstime

Den første aften i den nordiske litteraturuge, holder Stadsbiblioteket og Foreningen NORDEN skumringsarrangement. Denne aften samles folk i tusindvis på biblioteker i Norden og Baltikum, for at lytte til nordiske fortællinger.
Årets tema er Norden i verden. Bibliotekar Johanne Pasgaard læser højt for os af den islandske forfatter Audur Ava Ólavsdòttirs roman “Ar”, som hun modtog Nordisk Råds Litteraturpris for i 2018.
Vi skal synge nordiske sange. Der bliver budt på et glas vin.

Det hele foregår på Flyglet Stadsbiblioteket, Lyngby Hovedgade 28.
Der er gratis adgang for alle.

—–

Arrangementer i øvrigt med nordisk tilknytning.

Læsekreds om Nordisk litteratur.

Foreningen NORDEN afholder læsekreds om Nordisk litteratur. Deltagerne mødes en gang om måneden tirsdag kl. 13 – 16.
Møderne foregår på Frivilligcenteret, Rustenborgvej 2A.
Leder af læsekredsen er Monica Munch.
Det er gratis at være med, men tilmelding er nødvendig, da deltagerantallet er begrænset.
Tilmelding sker til Monica Munch på telefon 23208030, eller på mail munchmonica@gmail.com